Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι φωτογραφίες σου και το απόρρητό σου

Συλλέγουμε μόνο ό,τι χρειάζεται για την υπηρεσία: τη διεύθυνση email σου και τις φωτογραφίες που μας στέλνεις.

Οι φωτογραφίες χρησιμοποιούνται μόνο για να τις επεξεργαστούμε και να σου τις στείλουμε. Δεν κοινοποιούνται, δεν πωλούνται και δεν χρησιμοποιούνται ποτέ για εκπαίδευση τεχνητής νοημοσύνης.

Οι φωτογραφίες και τα σχετικά δεδομένα διαγράφονται 30 ημέρες μετά την παράδοση.

Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσεις να διαγράψουμε νωρίτερα τα δεδομένα σου — απλώς επικοινώνησε μαζί μας.